Κατασκευή ιστοσελίδας για ΑμΕΑ

Προσβασιμότητα ιστοσελίδας κατάλληλη για AμεA σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα

H G-Squared κατασκευάζει ολοκληρωμένες ιστοσελίδες με τις πλήρεις λειτουργίες των σύγχρονων υπηρεσιών που απαιτεί το διαδίκτυο και περιλαμβάνουν πρόσθετες επιλογές για άτομα με αναπηρία όπως μειωμένη όραση και κινητικά προβλήματα.

Δεν δημιουργούμε ξεχωριστές ενότητες ή ιστοσελίδες για αποκλειστική χρήση από άτομα με αναπηρία αλλά ενσωματώνονται ειδικές λειτουργίες στον ιστότοπο που πρόκειται να κατασκευαστεί ώστε να είναι προσβάσιμος από όλους!

Παρέχουμε πρόσθετες λειτουργίες ανάγνωσης κειμένου, επιλογής χρωμάτων, μεγέθους γραμμάτων, αντίθεσης, πλοήγηση μέσω του πληκτρολογίου προς όλες τις ενότητες της ιστοσελίδας χωρίς περιορισμούς και προβλήματα στη δημιουργία νέου περιεχομένου.

Δεν υπάρχουν αισθητικές παρεμβάσεις στην ιστοσελίδα που κατασκευάζεται για χρήση από AμεA ενώ εξασφαλίζεται η βέλτιστη προβολή σε Desktop υπολογιστές, αλλά και σε έξυπνες συσκευές Tablet και Smartphones που ανταποκρίνονται με τεχνολογία Responsive.

Η G-Squared δεν δημιουργεί το ερώτημα… “αισθητική ή προσβασιμότητα για AμεA” και έχει τη δυνατότητα να προσαρμόσει και τα δύο στην ίδια ιστοσελίδα.

Μία ιστοσελίδα με συμμόρφωση στα πρότυπα κατάλληλα για AμεA έχει ένα πλήθος πλεονεκτημάτων, όχι μόνο για την ίδια την επιχείρηση αλλά και όλους τους χρήστες. Με την προσθήκη των παραπάνω χαρακτηριστικών στις μηχανές αναζήτησης όπως η Google πετυχαίνουμε όσο το δυνατό καλύτερη κατάταξη.

Συνδέοντας τα εργαλεία προσβασιμότητας “accessibility tools” η ιστοσελίδα γίνεται ακόμα πιο λειτουργική για τη συντριπτική πλειοψηφία των επισκεπτών αλλά και για τα άτομα με αναπηρία.

Με την κατασκευή νέας ιστοσελίδας σύμφωνα με τα πρότυπα προσβασιμότητας για AμεA, εξασφαλίζουμε μελλοντικές λειτουργίες ώστε στο παρόν και στο μέλλον να χρησιμοποιείται σωστά και να είναι συμβατή με όλες τις τεχνολογίες του διαδικτύου.