Γιατί G-Squared - Όλες οι υπηρεσίες σε ένα χώρο

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΑΣ…
Η G-Squared, χαίρει εκτίμησης και εμπιστοσύνης από 350 και άνω πελάτες για την κατασκευή της ιστοσελίδας τους.
Είμαστε περήφανοι γιατί ο αριθμός των πελατών μας, θεωρείται από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα. Οι δυναμικές τους ιστοσελίδες, στηρίζονται στο πρόγραμμα AllMax που έχει αναπτυχθεί από την εταιρία μας και προσαρμόζεται στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης. Πιο αναλυτικά, η εταιρία μας έχει εξειδικευμένα προγράμματα, που αφορούν σε κτηματομεσιτικά γραφεία, στο αυτοκίνητο, σε τουριστικά γραφεία, σε ξενοδοχεία κ.α. Χρησιμοποιούμε επίσης – μετά από επιθυμία του πελάτη – και σύμφωνα με την δική μας κρίση, λογισμικό ελεύθερης χρήσης, όπως είναι το Joomla και το WordPress.
Δημιουργία στατικών σελίδων βάσει των επιθυμιών των πελατών, οι οποίες μπορούν να περιέχουν και αυτές, κάποια τμήματα δυναμικών εφαρμογών αν αυτό κριθεί αναγκαίο για την σωστή λειτουργία της. Για παράδειγμα αναφέρουμε στατική σελίδα ξενοδοχείου, με δυνατότητα αλλαγής των τιμών ή προσφορών από τον ιδιοκτήτη.

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΑΣ…
Μας εμπιστεύτηκαν 13 Δήμοι, κατόπιν ανοιχτών διαγωνισμών οι οποίοι απαιτούσαν την πλήρη διαφάνεια και αξιοπιστία των ιστοσελίδων και εφαρμογών. Ιστοσελίδες καλαίσθητες και λειτουργικές, αφού αυτές δίνουν το στίγμα και το ερέθισμα που αφορά στην προβολή στον παγκόσμιο χώρο του Διαδικτύου.

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΑΣ…
Η εταιρία μας, δεν αναθέτει σε τρίτους το SEO (βελτιστοποίηση ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης). Αναλαμβάνουμε εμείς την μελέτη προσαρμόζοντας το στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε κλάδου ξεχωριστά, μέσα από μια διαδικασία τεχνικού και ποιοτικού ελέγχου. Με αυτόν τον τρόπο, πετυχαίνουμε τις όσο το δυνατόν υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Επειδή οι χρήστες κάνουν αναζήτηση συνήθως στις 1-3 σελίδες των αποτελεσμάτων, η παρουσία στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης είναι σημαντική και αναγκαία για την προβολή και επιτυχία της ιστοσελίδας σας. Η σωστή εφαρμογή της τεχνικής SEO, εγγυάται την μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας, καθώς η πραγματοποίηση για υψηλές θέσεις σε μηχανή αναζήτησης δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση, επειδή πολλές ιστοσελίδες, στοχεύουν στον ίδιο στόχο. Αρκετοί παράγοντες παίζουν ρόλο όπως:

  • μελέτη και προεργασία ιστοσελίδας
  • ηλικία ιστοσελίδας
  • ταχύτητα server (φιλοξενία)
  • αξιοπιστία server
  • μέγεθος ολόκληρης ιστοσελίδας
  • μέγεθος κάθε ενιαίας σελίδας εντός
  • διαμόρφωση κειμένου
  • λέξεις κλειδιά και περιγραφές σελίδων
  • συμβατότητα με τις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης
  • κλπ.

Συνοπτικά, οι υπηρεσίες μας καλύπτουν:
Μελέτη και ενημέρωση προβλημάτων σχετικά με την συμβατότητα για τις μηχανές αναζήτησης
Marketing – Προώθηση των σελίδων σας για καλύτερη ανταπόκριση
Καταχώρηση της ιστοσελίδας σας στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης

Δεν είναι τυχαίο που έχουμε πελάτες με μηνιαία παρακολούθηση και παρέμβαση στην βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης, με τα καλύτερα αποτελέσματα. Παρέχουμε ειδικά οικονομικά πακέτα, για κάθε είδος και μέγεθος επιχείρησης. Η εταιρία μας σας παρέχει την δυνατότητα της καλύτερης προβολής σας στο Google, με την Pay per Click διαφήμιση. Γνωρίζοντας καλά πόσο στοιχίζει κάθε click και έχοντας υπ’ όψιν τον ανταγωνισμό, παίρνουμε πολύ σοβαρά την επένδυση σας και προσπαθούμε για την καλύτερη επιστροφή των χρημάτων σας.

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΑΣ…
Βασιζόμενοι πάντα στις επιθυμίες και τις ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά, μελετάμε και δημιουργούμε την εμφάνιση της ιστοσελίδας του, σύμφωνα με το λογότυπο και τα χρώματα που ταιριάζουν σε αυτόν. Η πολύχρονη πείρα μας αλλά και η συνεχής τεχνολογική ενημέρωση, μας επιτρέπουν να σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι η προβολή της ιστοσελίδας σας γίνεται ελκυστικότερη και ανταγωνίσιμη, στον κόσμο του Διαδικτύου.

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΑΣ…
After sales support. Στηρίζουμε και υποστηρίζουμε τους πελάτες μας, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα και σημασία μετά την υλοποίηση κατασκευής της ιστοσελίδας τους και των υπόλοιπων επιθυμιών και αναγκών τους. π.χ. παρακολούθηση για την σωστή λειτουργία των εφαρμογών, τεχνική υποστήριξη, e-mails κ.α.

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΑΣ…
Η εταιρία μας έχει και μπορεί να πραγματοποιήσει την πλήρη κάλυψη σε διαφημιστικές ανάγκες μιας επιχείρησης σε ότι αφορά στην προβολή της σε κάρτες, λογότυπα, σχεδιασμό, φυλλάδια, προϊόντα προβολής – αναπτήρες , μπλουζάκια, καπέλα κ.α. – ταμπέλες, προβολή στα Μ.Μ.Ε., σε γιγαντοοθόνες, και οτιδήποτε άλλο αφορά στον κόσμο της διαφήμισης.

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΑΣ…
Γιατί η εταιρία μας, έχει τον ηλεκτρονικό κατάλογο Chania Citizen Guide, ο οποίος είναι ο πληρέστερος και απόλυτα ενημερωμένος επαγγελματικός κατάλογος του Ν. Χανίων, και είναι μεταφρασμένος σε 4 πραγματικές γλώσσες. Ο κατάλογος CCG περιέχει πάνω από 12.000 καταχωρημένους επαγγελματίες και επιχειρήσεις, όπως επίσης και πάνω από 400 διαφημιζόμενες επιχειρήσεις με ειδική καταχώρηση. Χορηγοί μας, οι μεγαλύτερες και πιο επώνυμες επιχειρήσεις των Χανίων, στον επαγγελματικό, τουριστικό και εμπορικό τομέα.
Όλοι οι επαγγελματίες/επιχειρήσεις, εμφανίζονται αλφαβητικά. Οι διαφημιζόμενοι εμφανίζονται με προτεραιότητα στην επαγγελματική κατηγορία όπου ανήκουν, παρουσιάζοντας την επαγγελματική τους κάρτα όπως επίσης και επιπλέον πληροφοριακό υλικό σε πρόσθετη ολοσέλιδη ειδική καταχώρηση. Αποτέλεσμα της διαφημιστικής καταχώρησης είναι η πληρέστερη προβολή της επιχείρησης σας, και η ιστοσελίδα σας (εφόσον διαθέτετε) με σύνδεσμο προς αυτήν, αποκτά μεγαλύτερη δύναμη με τις μηχανές αναζήτησης (search engines). Οι πελάτες μας στην δημιουργία ιστοσελίδας, έχουν μια επιπλέον ώθηση επισκεψιμότητας για να πετύχουν ακόμα καλύτερα τον στόχο τους με την δωρεάν καταχώρηση τους στον CCG.
Η μεγάλη επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας του Chania Citizen Guide (85.000 επισκέπτες μηνιαία σε ποσοστό 50% περίπου Ελλήνων και 50% περίπου αλλοδαπών), έχει σαν αποτέλεσμα να προβάλλονται ακόμα περισσότερο οι πελάτες μας.

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας, και εμείς θα σας προτείνουμε τους καλύτερους δυνατούς τρόπους για να είναι ολοκληρωμένη και δυνατή η διαφημιστική σας καμπάνια παρέχοντας το καλύτερο αποτέλεσμα, χωρίς να διαθέσετε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Όλες οι υπηρεσίες σε ένα σημείο

Χαμηλές Τιμές

Το καλύτερο Support