Εταιρικό προφίλ G-Squared

Η ομάδα της G-Squared, αποτελείται από ένα team υψηλά εκπαιδευμένων επαγγελματιών, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, οι οποίοι γνωρίζουν την σημασία της “σύγχρονης σχεδίασης”, στην σημερινή περίπλοκη αγορά. Με τις σύγχρονες μεθόδους “έρευνας αγοράς και ανάπτυξης” μας, έχουμε αποδείξει στο εκλεκτό πελατολόγιο μας, πως όλες οι υπηρεσίες μας, είναι κορυφαίες και ασύγκριτες. Σας συμβουλεύει και προτείνει τις καλύτερες και οικονομικότερες λύσεις για να λειτουργεί σωστά η δικτυακή σας επιχείρηση (ακόμα και όταν εσείς απουσιάζετε).

Επιπλέον, η G-Squared λειτουργεί με τα πιο ενημερωμένα συστήματα και τεχνολογίες, σε ότι αφορά την ψηφιακή σχεδίαση, την επικοινωνία, το Internet, και άλλες σύγχρονες εργασίες. Θα πρέπει να αναφερθεί επίσης, πως έχουμε ενώσει τις δυνάμεις μας, με άλλες αξιόλογες επιχειρήσεις, έτσι ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε, ακόμα και στις πιο απαιτητικές επιθυμίες, των πελατών μας.

Τα πιο αξιόλογα σημεία που αφορούν την πολιτική λειτουργίας της επιχείρησης, είναι η σωστή οργάνωση, οι αξιόλογοι συνεργάτες, ο προσεκτικός καταμερισμός εργασιών, η ευελιξία αποφάσεων και η εξέλιξη σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η εξέλιξη της G-Squared στην Κρήτη, οφείλεται στην ποιότητα παροχής υπηρεσιών που παρέχει σε όλους τους τομείς της διαφήμισης, κάτι που ξεκίνησε με την έναρξη των δραστηριοτήτων της και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα και που πλέον, λαμβάνουν χώρα και σε άλλες χώρες (Καναδά, Ηνωμένες Πολιτείες, Αγγλία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, κλπ).

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί, πως το πελατολόγιο της εταιρείας στην Κρήτη, περιλαμβάνει μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Η G-Squared, κατέχοντας αποδεδειγμένα τον μεγαλύτερο αριθμό ικανοποιημένων πελατών, έχει φέρει εις πέρας με επιτυχία, κάθε είδους εργασία που ανέλαβε και που αφορούσε την διαφημιστική προώθηση μιας εταιρίας. Αυτό από μόνο του υποδηλώνει, πως οι πελάτες της G-Squared, την εμπιστεύονται, λόγω των αποτελεσμάτων που αποφέρει. Το βέβαιο είναι, ότι η G – Squared, θα συνεχίσει να προσφέρει αξεπέραστη ποιότητα και απόδοση.

Μέχρι και σήμερα, η G-Squared διατηρεί την αρχική της πολιτική, δηλαδή κάθε ενδιαφερόμενος ή επιχείρηση που επιθυμεί να αναπτύξει την δική της διαφημιστική προβολή ή δημιουργία ιστοσελίδας, πρώτα ενημερώνεται πλήρως σχετικά με την διαδικασία υλοποίησης. Μελετάται η συγκεκριμένη κατάσταση και προβάλλονται οι ανάλογες προτάσεις, πληροφορώντας τους πελάτες της για τους τρόπους προβολής, τα υλικά και τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν κλπ. Το επόμενο στάδιο, είναι η ανάπτυξη και το design του έργου.

Ας δούμε την πραγματικότητα

Η G-Squared δραστηριοποιείται ενεργά με την κατασκευή ιστοσελίδων, τη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (search engine optimization SEO), τη φιλοξενία ιστοσελίδων (website hosting) και την
καταχώρηση ονόματος χώρου (domain Name), όπως επίσης, και με την οργάνωση επιχειρήσεων με τη δημιουργία της εταιρικής τους ταυτότητας από το 2001.

Μέχρι και σήμερα έχουμε καταφέρει να είμαστε στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών μας, σε όλους τους τομείς της προβολής τους, με γραφιστικές δημιουργίες, δημιουργία λογότυπου, διαφημιστική καμπάνια, έντυπα, επαγγελματικές κάρτες, και την ανάπτυξη πρωτοποριακών επαγγελματικών προγραμμάτων (Software).

Ένα από τα κυριότερο project της G-Squared είναι το πορτάλ – κατάλογος – του Νομού Χανίων “Chania Citizen Guide” με εκατοντάδες διαφημιζόμενες επιχειρήσεις.

Τα πιο αξιόλογα σημεία που αφορούν την πολιτική λειτουργίας της G-Squared, και συνεπώς την εξέλιξη της, είναι η σωστή οργάνωση, οι αξιόλογοι συνεργάτες, ο προσεκτικός καταμερισμός εργασιών, η ευελιξία αποφάσεων και η αναβάθμιση σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Η εξέλιξη επίσης της G-Squared στην Κρήτη, οφείλεται στην ποιότητα παροχής υπηρεσιών που παρέχει σε όλους τους τομείς της διαφήμισης, κάτι που ξεκίνησε με την έναρξη των δραστηριοτήτων της και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα και που πλέον, λαμβάνουν χώρα και στο Λονδίνο.

Όταν εμείς μιλάμε για αξεπέραστο design, το εννοούμε. Η αντίληψη μας για το σωστό design και την σωστή προσέγγιση κάθε ιστοχώρου και κάθε γραφιστικής δημιουργίας, πηγάζει από την συνεχόμενη έρευνα μας και την εμπέδωση αυτών των στοιχείων στις δημιουργίες μας.

Όταν λέμε για αξιόπιστη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας, το εννοούμε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η G – Squared είναι διαθέσιμη για τυχόν τεχνικά θέματα, ανά πάσα στιγμή, κάθε μέρα. Υπάρχει τεχνικό προσωπικό που χειρίζεται τυχόν ζητήματα και τα σαββατοκύριακα άλλα και στις γιορτές. Σκεφτείτε πόσες φορές σας έχει τύχει να μην μπορείτε να βρείτε τον τεχνικό υποστήριξης… διότι είναι Κυριακή!
Ας μην ξεχνάμε και το uptime (99,9%)! Διατηρούμε εδώ και 10 χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα uptime σύμφωνα με παρακολούθηση των server μας από αξιόλογους φορείς.
Επιπλέον, οι server μας σας παρέχουν κάθε είδος παροχής και επεκτείνονται και αναβαθμίζονται συνεχώς.

Όταν συζητάμε για πρωτοποριακές ιδέες, δεν έχετε παρά να δείτε τα αξιόλογα επιχειρήματα της G-Squared, καθώς  χαίρει εκτίμησης και εμπιστοσύνης του επιχειρηματικού χώρου που αποδεικνύεται με πάνω από 2000 πελάτες από το 2001.

Ιστορική Αναδρομή της G-Squared Group

Το 2001 η Netpro Solutions ξεκινάει την ανοδική της πορεία στο χώρο του διαδικτυακού marketing, προσφέροντας πρωτοποριακές υπηρεσίες όπως τη κατασκευή και βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, που μέχρι εκείνη τη στιγμή τα Χανιά δεν γνώριζαν. Με σωστή οργάνωση και αξιόλογες συνεργασίες η Netpro Solutions εξελισσόταν παρέχοντας υπηρεσίες σε όλους τους τομείς της διαφήμισης στην Κρήτη αλλά και στο εξωτερικό.

Παράλληλα, το 2004 ιδρύεται η PC&Arts, μια εταιρεία που σαν πρωτεύοντα στόχο είχε να αποκτήσει – και συνεχίζει να διατηρεί – ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια από οποιαδήποτε άλλη στον τομέα της χανιώτικης διαφήμισης, του σχεδιασμού ιστοσελίδων και της κατασκευής λογισμικών προγραμμάτων.

Οι δύο εταιρείες κάτω από τις δέουσες συνθήκες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε να συνδυάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις άριστες υπηρεσίες που και οι δύο προσφέρουν και έτσι το 2008, προέκυψε η εταιρεία G-Squared Group. Σκοπός της εταιρείας είναι να παραμείνει στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών της και να συνεχίσει να εξελίσσεται ώστε να προσφέρει τις πλέον πρωτοποριακές διαφημιστικές υπηρεσίες.

…Some History

01/11/2007 – MusicBox 106.5
Ο ραδιοφωνικός σταθμός MusicBox 106.5, είναι πλέον ON AIR, υπό την καθοδήγηση της G-Squared, κάνοντας πράξη την υπόσχεση της εταιρείας, για έναν σταθμό που θα εκπέμπει βάσει των προτιμήσεων των ακροατών, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες μουσικές τάσεις.
Are you ready… for something new? Συντονιστείτε στον MusicBox 106.5

01/10/2007 – Real Estate Portal for Crete
Ξεκίνησε από την G-Squared, το νέο Real Estate portal για ακίνητα Κρήτης. Η πύλη (www.realestate-crete.com), προσφέρει πρωτότυπες παροχές και υπηρεσίες προβολής, για τις επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος σε αυτή (κτηματομεσιτικά / κατασκευαστικές εταιρίες).

01/09/2007 – … CarsCrete.gr
Ένα νέο portal για την πώληση αυτοκινήτων. Η πύλη (www.carscrete.gr), προσφέρει πρωτότυπες παροχές και υπηρεσίες προβολής, για τις επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος σε αυτή (πωλήσεις αυτοκινήτων).

15/06/2007 – Chilloutnews.gr
Ανανεώνεται η ιστοσελίδα της Chilloutnews.gr . Στόχος είναι η καλύτερη απόδοση της ιστοσελίδας ακολουθώντας την πετυχημένη πορεία της εφημερίδα Chillout Cafe News. Περισσότερα νέα και φωτογραφικό υλικό από τα Χανιά και πολλά άλλα.

01/06/2007 – Chill.gr
Αναβαθμίστηκε η μοναδική Μηχανή Αναζήτησης της Κρήτης
Αναβαθμίστηκε το λειτουργικές της μηχανής αναζήτησης Chill.gr (η μοναδική μηχανή αναζήτησης της Κρήτης), και εφαρμόστηκαν νέες εφαρμογές. Το τμήμα SEO της G-Squared αναλαμβάνει την νέα προωθητική ενέργεια της μηχανής με αποτέλεσμα να ξεπεράσει τις 10,000 αναζητήσεις μέσα σε 40 ημέρες.

01/04/2007 – enTaxi
Ετοιμάζεται ο πιο πρωτότυπος τρόπος προβολής τουριστικών επιχειρήσεων, για την διάρκεια του καλοκαιριού. Σε απόλυτη συνεργασία με τον Σύλλογο ΡαδιοΤαξι Χανίων ΕΡΜΗΣ, θα γίνεται διανομή εντύπου μέσα από τον στόλο του συλλόγου (ταξί).

15/12/2006 – ThinkCrete.gr
Αναβαθμίζεται ο καλύτερος κατάλογος επιχειρήσεων με την χρήση νέου λογισμικού (φιλικό προς την Google).

15/09/2006 – ComputerGuy.gr
Στον όμιλο της G-Squared, προστίθεται και η νέα επιχείρηση Computerguy.gr . Η αναφερόμενη θα ασχολείται με το εμπόριο και το σέρβις Η/Υ όπως επίσης και την διάθεση αναλωσίμων και άλλων προϊόντων.